Tävlingsvikter
720 Kr - 1,450 Kr

Where other plates ends, there StrongGear bumper plates just start to warm upOrdinary bumper plates are made of recycled rubber and cheap plastic mixt..

Tävlingsvikter
310 Kr - 935 Kr

We introduce Hi Temp StrongGear Bumper PlatesStrongGear Hi Temp bumper plates are not common bumper plates. They are made of very special material, wh..

Bumper Vikt 5kg - Svart
228 Kr

- 5 kg svartfärgad bumpervikt. (Priset är för en platta, inte ett par)- Färger i linje med IWF regler.- Vi har nyligen utvecklat en ny sammansättning ..

Bumper Vikt 10 kg - Svart
310 Kr

- 10 kg svartfärgad bumpervikt. (Priset är för en platta, inte ett par)- Färger i linje med IWF regler.- Vi har nyligen utvecklat en ny sammansättning..

Bumpervikt 15 kg - Svart
465 Kr

- 15 kg svartfärgad bumpervikt. (Priset är för en platta, inte ett par)- Färger i linje med IWF regler.- Vi har nyligen utvecklat en ny sammansättning..

Bumper Vikt 20 kg - Svart
620 Kr

- 20 kg svartfärgad bumpervikt. (Priset är för en platta, inte ett par)- Färger i linje med IWF regler.- Vi har nyligen utvecklat en ny sammansättning..

Bumper Vikt 25 kg - Svart
770 Kr

- 25 kg svartfärgad bumpervikt. (Priset är för en platta, inte ett par)- Färger i linje med IWF regler.- Vi har nyligen utvecklat en ny sammansättning..

Bumper Vikt 50kg - Svart
1,235 Kr

Rubber bumper plate with steel insert, with much better accuracy than normal cast iron or steel 50 kg plates. These bumpers can be dropped from o..

60kg set med svarta bumpervikter
1,850 Kr

- Svarta bumpervikter som tål tung träning...